Šampaňské Mumm – Styl hvězd zářijové edice pražského Fashion Weeku
Fashion week, který se letos odehrával v originálním barokním komplexu karlínské Invalidovny hostil historicky největší počet designérů, včetně studentů tří českých vysokých škol oděvního designu a studentů prestižní japonské Bunka Fashion Graduate University. Místo, kde se pražský týden módy odehrával je pro organizátory velmi důležitou součástí celé dramaturgie. Cílem je návrhářům i divákům pokaždé nabídnout jedinečnou a originální atmosféru. Stálicí největšího módního svátku u nás je již několik ročníků exkluzivní šampaňské MUMM, symbol jedinečnosti stylu každé akce. Ikonická červená stuha na láhvi MUMM ji celou symbolicky obklopuje a vzdává ji hold, stejně jako všem designerům, kteří prezentují svou odvahu a kreativitu prostřednictvím své tvorby před návštěvníky této významné akce. „Je nám ctí být propojení a oslavovat originální módní projekty, nové směry a designéry. Fashion Week v České republice se každým rokem vyvíjí a přináší nové, těší se pozitivním ohlasům jak u odborné tak laické veřejnosti. Jsme hrdým partnerem, který připíjí na oslavu lokální tvorby exkluzivním šampaňským MUMM,“ říká Dagmar Rychterová, Brand Manager Prestige Jan Becher Pernod Ricard.
Šampaké MUMM k pražskému fashion weeku patří a již zahajovací večer se nesl v duchu zajímavých módních outfitů doplněných o důležitý prvek v podobě červených skleniček MUMM. Večer ve společnosti luxusního šampaňského si užili mezi mnohými VIP hosty herečky Jana Plodková, Jitka Schneiderová, zpěvák David Kraus, zpěvačka Klára Vytisková, violoncellistka Terezie Kovalová, modelky Aneta Vignerová, Renata Langmannová, Česká Miss Nikol Švantnerová, Kateřina Sokolová, Jitka Nováčková či topmodelka Michaela Kociánová. Šampaňské si návštěvníci mohou vychutnávat během celého týdne módy. V prostorách Fashion Temple v Karlíně byl umístěn po celou dobu exkluzivní bar MUMM a poprvé v rámci MBPFW si mohli návštěvníci zakoupit piknikový koš se šampaňským MUMM a jinými delikatesami a vychutnat si tak mezi přehlídkami jemné perlení exkluzivního moku, který se snoubí s jídlem a doplňuje jeho výjimečnou chuť.