Lillet
Lillet se vyrábí podle tajné receptury, jež zahrnuje maceraci ovoce v brandy po dobu 4 až 6 měsíců. Víno tak tvoří 85 % obsahu a zbytek je směsí z 10 různých ovocných koncentrátů, včetně kůry španělských a marockých sladkých pomerančů a kůry zelených pomerančů z Haiti. Po smíchání s koncentráty se víno ponechá odpočinout po dobu dalších 6 měsíců. K jeho výrobě nejsou, s výjimkou jistého množství chininu z kůry peruánských chininovníků, použity žádné byliny ani koření. Lillet je nabízen ve třech variantách – Blanc, Rouge a Rose. Všechny varianty Lilletu se vyrábí stejným postupem, ale z jiných odrůd vín.
Lillet Blanc se aperitiv na bázi vína, který pochází z Podensac, vesničky nedaleko Bordeaux. Vzniká pečlivou kombinací vín z oblasti Bordeaux s 10 ovocnými likéry, získanými macerací ovoce v alkoholu po dobu několika měsíců. Víno se s likéry míchá dle tradiční receptury v poměru 85% vína a 15% likérů, směs poté odpočívá několik měsíců v dubových sudech.
Obsah alkoholu je 17%.